Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Βαλαβάνη, Παρασκευή
1
Γρηγορίου, Ελένη-Άννα
1
Θεμιστοκλέους, Αντρέας
1
Μαναβάκη, Μαλαματένια
1
Παπαϊωάννου, Βασιλική
1
Σισμανίδης, Χρήστος
1
Φραγκούλης, Γεώργιος
Subject
1
Μέλι
1
Μικροχλωρίδα
1
Μπανάνα
1
Ορός γάλακτος
1
Παθογόνοι μικροοργανισμοί
1
Πηκτή
1
Πρεβιοτικά
1
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί
1
Προϊόντα όρου γάλακτος
1
Πρωτεΐνες
.
< previous
next >
Item Type
6
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάνας
Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής του
Πολλαπλασιασμός κόκκων κεφίρ χρησιμοποιώντας ως υπόστρωμα αποπρωτεϊνομένο ορό τυρογάλακτος
Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος
Προβιοτικές ιδιότητες του Lactobacillus kefiri απομονωμένου από κόκκους κεφίρ και δημιουργία αντιμικροβιακών συμβιωτικών
Προβιοτικές ιδιότητες στελεχών λακτοβακίλλων απομονωμένων από κόκκους κεφίρ