Search



Search only items with full text availability
Current filters:


Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 1-10 of 51 (Search time: 0.004 seconds).

  Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίων

  Μελέτη σχηματισμού κρυσταλλιτών κατά τη θέρμανση συστημάτων αμύλου-λιπαρών οξέων

  Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάνας

  Έλεγχος της βιοδιασπασιμότητας αποβλήτου μελάσσας και λυμάτων με τη χρήση του ρυθμού κατανάλωσης οξυγόνου

  Επεξεργασία υγρών αποβλήτων ελαιοτριβείου για την απομάκρυνση φαινολών με χρήση του μύκητα λευκής σήψης (Pleyrotus Ostreatus)

  Επίδραση σκόνης δαμάσκηνου στη μείωση οξείδωσης λιπιδίων κρέατος σε μπιφτέκια στη βιομηχανία τροφίμων

  Επίδραση της προσθήκης χυμού ροδιού στις ρεολογικές ιδιότητες του κεφίρ κατά τη διάρκεια σχηματισμού της πηκτής του

  Ενσωμάτωση αλέσματος χαροπιού σε συνταγές κέικ τύπου Madeira

  Εφαρμογή ηλεκτρονικής κροκίδωσης για τη βελτίωση ποιότητας βιολογικά επεξεργασμένων αποβλήτων μελάσας

  Ελαχιστοποίηση του συνολικού χρόνου ημερήσιας παραγωγής σε μονάδα UHT για παραγωγή χωμών