Εφαρμογή ηλεκτρονικής κροκίδωσης για τη βελτίωση ποιότητας βιολογικά επεξεργασμένων αποβλήτων μελάσας

Σαμαράς, Πέτρος/ Λεμονίδης, Ιωάννης/ Αθανασάκης, Νικόλαος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Μελανοϊδίνες;Βιομηχανία ζυμών;Οζονισμός;Ηλεκτρονική κροκίδωση;Μελάσα
Issue Date: 11-May-2015
Abstract: Στην παρούσα εργασία μελετάται η εφαρμογή ηλεκτρολυτικής κροκίδωσης για τη βελτίωση ποιότητας βιολογικά επεξεργασμένων αποβλήτων μελάσας
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,2015--αα6801
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9790
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Athanasakis_Lemonidis.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9790
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.