Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Bladenopoulos, Konstantinos
1
Kapazoglou, Andreas
1
Likotrafiti, Eleni
1
Papaefthimiou, Dimitrios
1
Tsaftaris, Athanasios
1
Αγγελόπουλος, Βασίλειος
1
Αστροπεκάκης, Κωνσταντίνος
1
Βελίτσος, Κωνσταντίνος
1
Γιαννάκη, Ευμορφία
1
Γκίνιου, Ελισάβετ
.
next >
Subject
3
Corrosion
3
Erosion
3
Fat
3
Metal containers
3
Διάβρωση
3
Λίπος
3
Μεταλλικά δοχεία
3
Υδατικά διαλύματα
2
Bread
2
Fatty acids
.
next >
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών
Epigenetic chromatin modifiers in barley : III. Isolation and characterization of the barley GNAT-MYST family of histone acetyltransferases and responses to exogenous ABA.
Προσδιορισμός γλουτένης και καροτενίων σε ποικιλίες σκληρού σίτου
Προσδιορισμός και συσχέτιση ολικών Φαινολικών ουσιών και αντιοξειδωτικής ικανότητας σε ελληνικούς καφέδες της ελληνικής αγοράς
Προσδιορισμός λιπαρών οξέων στο κρόκο του αυγού σε δείγματα διαφορετικής προέλευσης με την μέθοδο της αέριας χρωματογραφίας
Μελέτη της επίδρασης της καραγεννανης στις μηχανικές-οργανοληπτικές ιδιότητες λουκάνικων τύπου Φρανκφούρτης σε συνάρτηση με την λιποπεριεκτικότητα
Προσδιορισμός Λιπαρών Οξέων και εκτίμηση της ποιότητας λίπους σε αρτοσκευάσματα (της πόλης της Καβάλας)
Επίδραση του τρυγικού και μυρμηγκικού οξέως στην διάβρωση λευκοσιδηρούχων περιεκτών στην βιομηχανία τροφίμων
Επίδραση των νιτρικών ιόντων στη διάβρωση αλουμινένιων περιεκτών για αναψυκτικά
Παραγωγή Βιοαποικοδομήσιμων Πολυμερών (ΡΗΑs) με το Βακτήριο Thermus thermophilus στο Τυρόγαλα