Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Βασιλειάδου, Ευαγγελία
1
Γιαννάκη, Ευμορφία
1
Γκίνιου, Ελισάβετ
1
Καραμανάβης, Λάμπρος
1
Καραμπαλάση, Λυδία
1
Κασούρη, Μαρία
1
Κυμπρίτη, Μαρία-Ιωάννα
1
Μαυράκου, Αναστασία
1
Πουλή, Αικατερίνη
1
Σαμαρά, Άρτεμις
.
next >
Subject
5
Fatty acids
3
Fat
3
Λίπος
1
Animal carcasses
1
Bakeries
1
Beef industry
1
Biscuits
1
Bread
1
Bαρέα μέταλλα
1
Cholesterol
.
next >
Date issued
2
2015
2
2013
2
2010
Item Type
6
other
1
bachelorThesis
Date
1
2019
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσιεύσεις ΕΠ
Διδακτορικές Διατριβές
Μεταπτυχιακές Διατριβές
Ορκομωσίες
Πτυχιακές Εργασίες
Σημειώσεις Μαθημάτων
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Μελέτη σχηματισμού κρυσταλλιτών κατά τη θέρμανση συστημάτων αμύλου-λιπαρών οξέων
Changes up four (4) types of fish during the months of March, April and May
Μελέτη ιδιοτήτων ροής αμύλου σε σκόνη (Bachelor thesis)
Επίδραση της αποθήκευσης σε κατάψυξη (-20°C) στην ποιότητα τηγανητού γαύρου (Engraulis encrasicolus)
Μέση σύσταση (ξηρή ουσία, ολικό άζωτο, τέφρα) και κατανομή λιπαρών οξέων σε 40-50 δείγματα από σφάγια βουβάλων προερχόμενα από το μήκιστοθωρακοσφυϊκό μυ
Προσδιορισμός λιπαρών οξέων στο κρόκο του αυγού σε δείγματα διαφορετικής προέλευσης με την μέθοδο της αέριας χρωματογραφίας
Προσδιορισμός Λιπαρών Οξέων και εκτίμηση της ποιότητας λίπους σε αρτοσκευάσματα (της πόλης της Καβάλας)