Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
2
Manderson, Kirstie
2
Saunier, Karine
2
Silvi, Sylvia
2
Sutren, Milorad
2
Tabakis, Nikolaos
2
Βασιάρη, Ειρήνη
2
Μπάλλα, Ανδρομάχη-Ειρήνη
1
Aggelopoulos, Stamatis
1
Alden, Jonathan
1
Argiriou, Anagnostis
.
< previous
next >
Subject
53
Διατροφή
31
Παχυσαρκία
22
Ελλάδα
18
Nutrition
17
Διατροφικές συνήθειες
14
Καταναλωτές
11
Λίπη
10
Obesity
10
Έντομα
10
Ελιά
.
next >
Item Type
351
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αργοτικών Επιχειρήσεων
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 1-10 of 351 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
...
36
next
Social responsibility as consumers to determine the model ISO 26000
Εκτίμηση της διατροφικής πρόσληψης και των διατροφικών συνηθειών των εφήβων της Κομοτηνής
Η επίδραση του φωτός στην αύξηση και ανάπτυξη των φυτών
Βιολογική καλλιέργεια κερασιάς στη Βόρεια Ελλάδα
Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίων
The fate of ascorbic acid in precooked chilled food during cild storage
Μελέτη σχηματισμού κρυσταλλιτών κατά τη θέρμανση συστημάτων αμύλου-λιπαρών οξέων
Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάνας
Διατροφική εκτίμηση Λυκοπενίου στους κατοίκους των Σερρών
Αξιολόγηση θρεπτικής κατάστασης παιδιών και διατροφικού σχήματος σε παιδικούς σταθμούς