Το ελαιόλαδο επιστημονικές μελέτες και έρευνες για τη δράση του

Δούκας, Χρήστος/ Πασχαλοπούλου, Ευθυμία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ελιά;Olive;Ελαιόλαδο και υγεία;Ελαιόλαδο;Καλλυντικά;Ελαιόλαδο και διατροφή;Olive oil;Olive oil and health;Olive oil and nutrition;Cosmetics
Issue Date: 15-May-2008
Abstract: Η εργασία αυτή αναφέρεται στο ελαιόλαδο, στις ιδιότητες του καθώς και στην συμβολή του στην υγεία και διατροφή του ανθρώπου.
This project reports to the olive oil, to it properties and to it contribution to the health and to the nutrition of the people.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής, 2008 -- αα3504
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6989
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pasxalopoulou_Euthimia.pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6989
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.