Το ελαιόλαδο επιστημονικές μελέτες και έρευνες για τη δράση του

Δούκας, Χρήστος/ Πασχαλοπούλου, Ευθυμία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΔούκας, Χρήστοςel
dc.contributor.authorΠασχαλοπούλου, Ευθυμίαel
dc.date.accessioned2008-05-15T14:44:44Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T11:59:01Z-
dc.date.available2008-05-15T14:44:44Zel
dc.date.available2018-02-28T11:59:01Z-
dc.date.issued2008-05-15T14:44:44Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6989-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής, 2008 -- αα3504el
dc.description.abstractΗ εργασία αυτή αναφέρεται στο ελαιόλαδο, στις ιδιότητες του καθώς και στην συμβολή του στην υγεία και διατροφή του ανθρώπου.el
dc.description.abstractThis project reports to the olive oil, to it properties and to it contribution to the health and to the nutrition of the people.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΕλιάel
dc.subjectOliveel
dc.subjectΕλαιόλαδο και υγείαel
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.subjectΚαλλυντικάel
dc.subjectΕλαιόλαδο και διατροφήel
dc.subjectOlive oilel
dc.subjectOlive oil and healthel
dc.subjectOlive oil and nutritionel
dc.subjectCosmeticsel
dc.subject.lcshOlive oilel
dc.subject.lcshNutritionel
dc.subject.lcshCosmeticsel
dc.subject.lcshΕλαιόλαδοel
dc.subject.lcshΔιατροφήel
dc.subject.lcshΚαλλυντικάel
dc.titleΤο ελαιόλαδο επιστημονικές μελέτες και έρευνες για τη δράση τουel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T12:00:02Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pasxalopoulou_Euthimia.pdf3.67 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6989
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.