Το ελαιόλαδο επιστημονικές μελέτες και έρευνες για τη δράση του
Δούκας, Χρήστος/ Πασχαλοπούλου, Ευθυμία
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Keywords: | Ελιά;Olive;Ελαιόλαδο και υγεία;Ελαιόλαδο;Καλλυντικά;Ελαιόλαδο και διατροφή;Olive oil;Olive oil and health;Olive oil and nutrition;Cosmetics |
Issue Date: | 15-May-2008 |
Abstract: | Η εργασία αυτή αναφέρεται στο ελαιόλαδο, στις ιδιότητες του καθώς και στην συμβολή του στην υγεία και διατροφή του ανθρώπου. This project reports to the olive oil, to it properties and to it contribution to the health and to the nutrition of the people. |
Description: | Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας -- Τμήμα Αισθητικής, 2008 -- αα3504 |
URI: | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6989 |
Item type: | other |
Submission Date: | 2018-02-28T12:00:02Z |
Item language: | el |
Item access scheme: | free |
Institution and School/Department of submitter: | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pasxalopoulou_Euthimia.pdf | 3.67 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6989
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.