Η αξία του Event Marketing και η συνεισφορά του στην τέχνη και κουλτούρα της Θεσσαλονίκης. (Bachelor thesis)

Στάθη, Μαλαµατή


Η παρούσα εργασία αποτελεί έναν συνδυασμό θεωρίας που αφορά το event management, τα events και το event marketing, στο πρώτο και στο δεύτερο κεφάλαιο αντίστοιχα, ενώ συνεχίζει µε την κουλτούρα, την ιστορία και την ορολογία του φεστιβάλ. Παρουσιάζονται κάποια σημαντικά στοιχεία που µας δείχνουν πόσο σημαντικές είναι οι εκδηλώσεις για έναν τόπο. Ξεκινώντας από έννοιες και ορισμούς που αφορούν το µμάνατζμεντ και το µμάρκετινγκ φτάνει να αναλύεται το πόσο σημαντικά είναι τα events, σε τι κατηγορίες χωρίζονται, ποια είναι τα µμεγέθη τους και τι θετικά και αρνητικά στοιχεία έχουν για τον τόπο, την κοινωνία και τους ανθρώπους. Κλείνοντας τα θεωρητικά κεφάλαια µε τον ορισμό του φεστιβάλ, την σημασία του, την ιστορία του και τις θετικές και αρνητικές του επιδράσεις. Στη συνέχεια υπάρχει το πρακτικό κοµµάτι τις εργασίας, όπου γίνεται ανάλυση του Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και µία συνέντευξη µε την Social Media Marketing Manager του Thessaloniki International Film Festival. Τέλος, η συγκεκριμένη εργασία µμπορεί να θεωρηθεί ότι συμβάλλει στην προώθηση της γνώσης γύρω από το συγκεκριμένο θέμα εφόσον κατά κοινή ομολογία το θέμα των φεστιβάλ δεν έχει τύχει της ανάλογης προβολής ή ενδιαφέροντος.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας- Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών , Μάρκετινγκ και Τουρισμού
Keywords: Τέχνη;Κουλτούρα;Θεσσαλονίκη;Event Marketing;Φεστιβάλ;Thessaloniki International Film Festival
Description: Πτυχιακή εργασία- Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας- Τμήμα Διοίκησης Οργανισμών , Μάρκετινγκ και Τουρισμού , 2020 (α/α 11824)
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15688
Appears in Collections:Κατεύθυνση Μαρκετινγκ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Event Marketing Final File.pdfΠτυχιακή εργασία447.79 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/15688
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.