Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 21
Title | Author(s) | Issue date |
Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies) | Μπόμπου, Εμμανουέλα | 19-Jul-2024 |
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του. | Γατσούλη, Ελένη | 18-Jul-2024 |
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού | Καμπανίδου, Σωτηρία | 18-Jul-2024 |
Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής Αξίας | Παρθενοπούλου, Ευθυμία | 17-Jul-2024 |
Έρευνα συμπεριφοράς για αξιοποίηση φαινολικών συστατικών από υπολείμματα οινοποίησης | Καραλή, Μαρία | 28-Jun-2024 |
Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. | Καριπόγλου, Δημήτριος | 5-Jun-2024 |
Ανάπτυξη νέου προϊόντος καλαμπογκοφρέτας. | Παλάκας, Χρήστος | 4-Jun-2024 |
Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκι | Λεμονίδης, Ιωάννης | 3-Jun-2024 |
Αποτύπωση της ποιότητας των ελληνικών σκληρών
σιτηρών της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και
συσχέτιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους με την
γεωγραφική προέλευση | Μιντής, Νικόλαος; Μπίτσιου, Αποστολία | 3-Jun-2024 |
«Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας» | Καγιόγλου, Γεωργία | 14-Dec-2023 |
Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικών | Σκαρλάτος, Λάζαρος | 13-Dec-2023 |
Μελέτη της επεξεργασίας υπολείμματος από αναερόβια χώνευση με χρήση μικροφυκών | Κάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος; Ξυλοπίνακα, Χρυσάνθη | 5-Dec-2023 |
Προσδιορισμός υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών ουσιών της ομάδας των τριαζινών σε AVOKANTO (Persea americana) σύστημα υγρής χρωματογραφίας τριπλού τετραπόλου | Ντάγκαλη, Σταυρούλα | 13-Nov-2023 |
Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρ | Μιχαλίτση, Ελισάβετ | 24-May-2023 |
Ανάπτυξη και μελέτη αναπληρωμάτων τυριού με καζεϊνικό νάτριο, άμυλο πατάτας και φοινικέλαιου. | Χατζηευγένη, Νικολέτα | 22-May-2023 |
Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες
και παραπροϊόντα. | Κολιασταση, Αικατερίνη | 15-May-2023 |
Επίδραση των Υδροκολλοειδών στην στοματική αίσθηση του παχύρευστου. | Θεοχαρίδου, Αθηνά | 15-May-2023 |
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας. | Καφετζή, Ιωσηφίνα; Κουτσουλας, Λάζαρος | 2-May-2023 |
Αξιοποίηση ζωικών υπολλειμάτων ως υπόστρωμα για την ανάπτυξη φυτών | Γκέρτσος, Χρήστος | 29-Sep-2022 |
Βελτιστοποίηση λειτουργίας βιοαντιδραστήρα μεμβρανών για αυξημένη απομάκρυνση αζώτου | Κουγιουμτζής, Νικόλαος | 8-Aug-2022 |