Μεταπτυχιακές Διατριβές : [20]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 20
TitleAuthor(s)Issue date
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του.Γατσούλη, Ελένη18-Jul-2024
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερούΚαμπανίδου, Σωτηρία18-Jul-2024
Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής ΑξίαςΠαρθενοπούλου, Ευθυμία17-Jul-2024
Έρευνα συμπεριφοράς για αξιοποίηση φαινολικών συστατικών από υπολείμματα οινοποίησηςΚαραλή, Μαρία28-Jun-2024
Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.Καριπόγλου, Δημήτριος5-Jun-2024
Ανάπτυξη νέου προϊόντος καλαμπογκοφρέτας.Παλάκας, Χρήστος4-Jun-2024
Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκιΛεμονίδης, Ιωάννης3-Jun-2024
Αποτύπωση της ποιότητας των ελληνικών σκληρών σιτηρών της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και συσχέτιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους με την γεωγραφική προέλευσηΜιντής, Νικόλαος; Μπίτσιου, Αποστολία3-Jun-2024
«Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας»Καγιόγλου, Γεωργία14-Dec-2023
Αποτίμηση της υφής νωπών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων με τη χρήση ρεολογικών και οργανοληπτικών τεχνικώνΣκαρλάτος, Λάζαρος13-Dec-2023
Μελέτη της επεξεργασίας υπολείμματος από αναερόβια χώνευση με χρήση μικροφυκώνΚάππος, Παναγιώτης-Αλέξιος; Ξυλοπίνακα, Χρυσάνθη5-Dec-2023
Προσδιορισμός υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών ουσιών της ομάδας των τριαζινών σε AVOKANTO (Persea americana) σύστημα υγρής χρωματογραφίας τριπλού τετραπόλουΝτάγκαλη, Σταυρούλα13-Nov-2023
Επίδραση του είδους του γάλακτος και της προσθήκης χυμών φρούτων στα ρεολογικά και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά προϊόντων τύπου κεφίρΜιχαλίτση, Ελισάβετ24-May-2023
Ανάπτυξη και μελέτη αναπληρωμάτων τυριού με καζεϊνικό νάτριο, άμυλο πατάτας και φοινικέλαιου.Χατζηευγένη, Νικολέτα22-May-2023
Χαρακτηρισμός Υδροκολλοειδών από φυτικές πρώτες ύλες και παραπροϊόντα.Κολιασταση, Αικατερίνη15-May-2023
Επίδραση των Υδροκολλοειδών στην στοματική αίσθηση του παχύρευστου.Θεοχαρίδου, Αθηνά15-May-2023
Ανάπτυξη και μελέτη επαλειφόμενων αναπληρωμάτων τυριού με βάση την πρωτεΐνη σόγιας.Καφετζή, Ιωσηφίνα; Κουτσουλας, Λάζαρος2-May-2023
Αξιοποίηση ζωικών υπολλειμάτων ως υπόστρωμα για την ανάπτυξη φυτώνΓκέρτσος, Χρήστος29-Sep-2022
Βελτιστοποίηση λειτουργίας βιοαντιδραστήρα μεμβρανών για αυξημένη απομάκρυνση αζώτουΚουγιουμτζής, Νικόλαος8-Aug-2022
Η ομαλή μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο: Διερεύνηση απόψεων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.Μάστορα, Ελισάβετ9-Mar-2022