Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 32
Title | Author(s) | Issue date |
Βελτιστοποίηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων τυριού αλοιφώδους υφής με τη χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κεφίρ | Πεχλιβάνη, Χρυσούλα | 21-Jul-2024 |
Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OES | Φυντανίδου, Φωτεινή | 20-Jul-2024 |
Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρία | Αγγελίδη, Γραμματήνα; Φακή, Βασιλική | 20-Jul-2024 |
Αντιμικροβιακές ιδιότητες ουσιών με προοπτική χρήσης ως υλικά συσκευασίας | Σταμέλος, Αλέξιος | 20-Jul-2024 |
Επίδραση των παραγόντων τυροκόμησης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κόκκους Κεφίρ | Τζαβέλα, Μαρία | 20-Jul-2024 |
Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης Κεφίρ | Κωστικίδου, Ελισάβετ | 20-Jul-2024 |
Μελέτη απόδοσης επεξεργασίας λυμάτων με προσθήκη πληρωτικών υλικών σε πιλοτική μονάδα βιοαντιδραστήρων μεμβρανών | Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος | 20-Jul-2024 |
Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνη | Παπουτσή, Μαριαλένα | 19-Jul-2024 |
Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμός | Λέντζη, Παρασκευή | 19-Jul-2024 |
Μεθοδολογία πολυδιάστατης ανάλυσης δεδομένων ποιότητας πόσιμου νερού σε συνδυασμό με τον δείκτη ποιότητας CCME | Πανταζοπούλου-Αρμάδα, Ανθεναϊς | 19-Jul-2024 |
Αντίληψη των καταναλωτών στην Κύπρο για θέματα ασφαλείας τροφίμων | Μανιάτη, Ελένη | 19-Jul-2024 |
Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies) | Μπόμπου, Εμμανουέλα | 19-Jul-2024 |
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του. | Γατσούλη, Ελένη | 18-Jul-2024 |
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερού | Καμπανίδου, Σωτηρία | 18-Jul-2024 |
Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής Αξίας | Παρθενοπούλου, Ευθυμία | 17-Jul-2024 |
Έρευνα συμπεριφοράς για αξιοποίηση φαινολικών συστατικών από υπολείμματα οινοποίησης | Καραλή, Μαρία | 28-Jun-2024 |
Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος. | Καριπόγλου, Δημήτριος | 5-Jun-2024 |
Ανάπτυξη νέου προϊόντος καλαμπογκοφρέτας. | Παλάκας, Χρήστος | 4-Jun-2024 |
Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκι | Λεμονίδης, Ιωάννης | 3-Jun-2024 |
Αποτύπωση της ποιότητας των ελληνικών σκληρών
σιτηρών της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και
συσχέτιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους με την
γεωγραφική προέλευση | Μιντής, Νικόλαος; Μπίτσιου, Αποστολία | 3-Jun-2024 |