Μεταπτυχιακές Διατριβές : [31]

Browse
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 31
TitleAuthor(s)Issue date
Προσδιορισμός μάκρο, μίκρο στοιχείων και βαρέων μετάλλων σε βιολογικά και συμβατικά δείγματα σιτηρών με τη χρήση οργάνου ICP-OESΦυντανίδου, Φωτεινή20-Jul-2024
Η τροφή που δαγκώνει: μετα-ανάλυση των διατροφικών προτύπων σε προϊόντα κρέατος καρχαρίαΑγγελίδη, Γραμματήνα; Φακή, Βασιλική20-Jul-2024
Αντιμικροβιακές ιδιότητες ουσιών με προοπτική χρήσης ως υλικά συσκευασίαςΣταμέλος, Αλέξιος20-Jul-2024
Επίδραση των παραγόντων τυροκόμησης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης από κόκκους ΚεφίρΤζαβέλα, Μαρία20-Jul-2024
Επίδραση της χημικής σύστασης και του χρόνου διατήρησης στις ιδιότητες τυριού αλοιφώδους υφής με χρήση καλλιέργειας εκκίνησης ΚεφίρΚωστικίδου, Ελισάβετ20-Jul-2024
Μελέτη απόδοσης επεξεργασίας λυμάτων με προσθήκη πληρωτικών υλικών σε πιλοτική μονάδα βιοαντιδραστήρων μεμβρανώνΙωαννίδης, Κωνσταντίνος20-Jul-2024
Μελέτη παραγόντων που επηρεάζουν τις ιδιότητες προϊόντων κεφίρ σε σκόνηΠαπουτσή, Μαριαλένα19-Jul-2024
Γαλακτωματοποιητές από λευκά φασόλια: εκχύλιση και χαρακτηρισμόςΛέντζη, Παρασκευή19-Jul-2024
Μεθοδολογία πολυδιάστατης ανάλυσης δεδομένων ποιότητας πόσιμου νερού σε συνδυασμό με τον δείκτη ποιότητας CCMEΠανταζοπούλου-Αρμάδα, Ανθεναϊς19-Jul-2024
Αντίληψη των καταναλωτών στην Κύπρο για θέματα ασφαλείας τροφίμωνΜανιάτη, Ελένη19-Jul-2024
Μελέτη του μικροβιώματος του είδους Mytilus Galloprovincialis στο Θερμαϊκό κόλπο με Τεχνικές Αλληλούχησης Νέας Γενιάς (Next Generation Sequencing Technologies)Μπόμπου, Εμμανουέλα19-Jul-2024
Διερεύνηση του φαινομένου της αμαύρωσης κονσερβοποιημένων ξηρών φασολιών σε βιομηχανική κλίμακα και τρόποι επίλυσης του.Γατσούλη, Ελένη18-Jul-2024
Διερεύνηση των παραμέτρων συμπεριφοράς των καταναλωτών για την επιλογή εμφιαλωμένου και πόσιμου νερούΚαμπανίδου, Σωτηρία18-Jul-2024
Επεξεργασία φυτικών προϊόντων υψηλής Διατροφικής ΑξίαςΠαρθενοπούλου, Ευθυμία17-Jul-2024
Έρευνα συμπεριφοράς για αξιοποίηση φαινολικών συστατικών από υπολείμματα οινοποίησηςΚαραλή, Μαρία28-Jun-2024
Ξήρανση με εκνέφωση του κεφίρ - Μελέτη παραμέτρων που επηρεάζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.Καριπόγλου, Δημήτριος5-Jun-2024
Ανάπτυξη νέου προϊόντος καλαμπογκοφρέτας.Παλάκας, Χρήστος4-Jun-2024
Διερεύνηση τεχνικών αντιμετώπισης του προβλήματος της συναίρεσης στο τζατζίκιΛεμονίδης, Ιωάννης3-Jun-2024
Αποτύπωση της ποιότητας των ελληνικών σκληρών σιτηρών της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας και συσχέτιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους με την γεωγραφική προέλευσηΜιντής, Νικόλαος; Μπίτσιου, Αποστολία3-Jun-2024
«Διερεύνηση της αξιοποίησης αρσενικών ατόμων του γένους Apis σε προϊόντα αρτοποιίας»Καγιόγλου, Γεωργία14-Dec-2023