Η καλλιέργεια του φασολιού και η συγκομιδή του (Bachelor thesis)

Μπάπκα, Ευαγγελία


Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Subject classification: Φασόλια.
Φασόλια--Συγκομιδή.
Beans.
Beans--Harvesting.
Keywords: Φασόλι;Συγκομιδή;Μηχανική συγκομιδή φασολιού;Bean;Harvest;Mechanical bean harvesting
Description: Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών.
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12025
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12025
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.