Η καλλιέργεια του φασολιού και η συγκομιδή του (Bachelor thesis)

Μπάπκα, Ευαγγελία


Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών.
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Subject classification: Φασόλια
Φασόλια--Συγκομιδή
Beans
Beans--Harvesting
Keywords: Φασόλι;Συγκομιδή;Μηχανική συγκομιδή φασολιού;Bean;Harvest;Mechanical bean harvesting
Description: Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών.
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12025
Item type: bachelorThesis
General Description / Additional Comments: Πτυχιακή
Subject classification: Φασόλια
Φασόλια--Συγκομιδή
Beans
Beans--Harvesting
Name(s) of contributor(s): Δημητριάδης, Χρήστος
Item language: el
Item access scheme: account
Institution and School/Department of submitter: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Publication date: 2017-10-25
Bibliographic citation: << Ευαγγελία Μπάπκα>>, << Η καλλιέργεια του φασολιού και η συγκομιδή του>>, <<Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγής>>, <<Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος>>, <<2017>>
Abstract: Το κοινό φασόλι είναι από τα πιο σημαντικά ψυχανθή, για τη διατροφή του ανθρώπου σε όλο τον κόσμο. Καλλιεργείται τόσο για τους χλωρούς λοβούς του όσο και για τα ξερά σπέρματά του και αποτελεί τη σημαντικότερη πηγή πρωτεινών και θρεπτικών συστατικών για τους ανθρώπους των αναπτυσσόμενων χωρών.
Advisor name: Δημητριάδης, Χρήστος
Examining committee: Δημητριάδης, Χρήστος
Publishing department/division: Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής / Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
Publishing institution: ihu
Number of pages: 55 σ.
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/12025
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.