Browsing by Author Ραφαηλίδης, Στυλιανός

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 9 of 9
TitleAuthor(s)Issue date
Διερεύνηση της πιθανότητας σχηματισμού τριμερών συμπλοκών αμυλόζης-λιπαρών οξέων-πρωτεϊνης ορού γάλακτοςΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Γεωργιάδης, Δημήτριος; Χρυσαφόπουλος, Αλέξανδρος Βασίλειος1-Oct-2012
Εξαγωγή και χαρακτηρισμός αμυλόζης από ξηρό αρακάΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Ντόκος, Νικόλαος; Αγαθαγγέλου, Πάρης20-Feb-2012
Επίδραση του χρόνου αποθήκευσης στην υφή προϊόντων τύπου λουκουμιούΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Κυριακοπούλου, Νίκη11-Oct-2012
Επίδραση των νιτρικών ιόντων στη διάβρωση αλουμινένιων περιεκτών για αναψυκτικάΠαπαστεργιάδης, Ευθύμιος; Ραφαηλίδης, Στυλιανός; Χουσιάδα, Παναγιώτα; Κατσαρής, Ευάγγελος22-Mar-2010
Μελέτη δομικών μεταβολών κατά τη παρασκευή και αποθήκευση δειγμάτων πραλίναςΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Αντόνενκο, Τετυάνα; Κουτσογιάννης, Νικόλαος9-Mar-2015
Μελέτη σχηματισμού κρυσταλλιτών κατά τη θέρμανση συστημάτων αμύλου-λιπαρών οξέωνΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Βασιλειάδου, Ευαγγελία13-Jan-2015
Μελέτη της επίδρασης της θερμικής κατεργασίας και της σύστασης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά επαλειφόμενων τυριώνΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Κοντού, Βασιλική3-Jun-2015
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων ζυμαριών που προορίζονται για παρασκευή αρτοσκευασμάτων και αξιολόγηση της υφής τελικών προϊόντωνΡαφαηλίδης, Στυλιανός; Παπαγεωργίου, Μαρία; Παλαβός, Δημήτριος; Χατζητσόλης, Κωνσταντίνος29-Apr-2014
Ρεολογική μελέτη συστημάτων μαγιονέζαςΡιτζούλης, Χρήστος; Ραφαηλίδης, Στυλιανός; Αδαμοπούλου, Καλλιόπη; Κανάρης, Ιωάννης27-Jun-2013