Browsing by Author Αντωνίου, Κλειώ

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 1 to 7 of 7
TitleAuthor(s)Issue date
Επίδραση της θερμοκρασίας πήξης και της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιάΑντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Αδελίνη, Γεωργία; Γιαννακούλη, Αικατερίνη3-Apr-2014
Επίδραση της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος και της προσθήκης καζεϊνικών αλάτων στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρΚεσσανόπουλος, Αθανάσιος; Δημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ16-Feb-2012
Επίδραση της προσθήκης συμπυκνωμάτων πρωτεϊνών ορού στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του κεφίρΔημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ; Καλαντζίδης, Γεώργιος; Γρηγορίου, Ελένη-Αννα16-Feb-2012
Επίδραση της πρωτεόλυσης στα ρεολογικά χαρακτηριστικά του τυριού ΑνεβατόΔημητρέλη, Γεωργία; Αντωνίου, Κλειώ; Στυλιανοπούλου, Αναστασία; Ηλία, Δήμητρα11-Oct-2012
Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιάΑντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Γροζτίδου, Όλγα; Τουρλής, Δημήτριος1-Oct-2012
Επίδραση του είδους γάλακτος στη ρεολογική συμπεριφορά του κεφίρ.Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Μητροπούλου, Σοφία; Βόλοχ, Αλέξανδρος19-Jan-2011
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυριού «Ανεβατό»Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Πτηνοπούλου, Σοφία- Σπυριδούλα; Κοντογεώργου, Κωνσταντίνα3-Apr-2014