Browsing by Author Δημητρέλη, Γεωργία

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Jump to: Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:  
View Option
Showing results 11 to 20 of 20 < previous 
TitleAuthor(s)Issue date
Εφαρμογή SPC στη διαχείριση ποιότητας των φυσικοχημικών παραμέτρων γάλακτος γαλακτοπαραγωγικών μονάδωνΠετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Ξεφλούδας, Σάββας; Κοντελές, Παναγιώτης8-Jul-2014
Μελέτη ιξωδοελαστικών και ρεολογικών ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτοςΔημητρέλη, Γεωργία; Παπαϊωάννου, Βασιλική27-Nov-2015
Μελέτη της ρεολογικής συμπεριφοράς των όξινων πηκτών πρωτεϊνών γάλακτος κατά τη διάρκεια σχηματισμού τουςΔημητρέλη, Γεωργία; Μωραϊτη, Τριανταφυλλιά; Τουλκερίδου, Ειρήνη27-Nov-2015
Μελέτη της υφής και των φυσικοχημικών χαρακτηριστικών λευκού τυριού από βουβαλίσιο γάλα κατά την ωρίμανσηΔημητρέλη, Γεωργία; Νικολαΐδου, Ζωή; Παλαιοκώστα-Αβραμίδου, Αικατερίνη21-Aug-2014
Μελέτη των διεπιφανειακών φαινομένων και των ρεολογικών ιδιοτήτων συστημάτων πρωτεϊνών γάλακτος και λιποσφαιρίωνΚαλογιάννη, Ελένη; Δημητρέλη, Γεωργία; Σορδάκης, Βασίλειος10-Sep-2015
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων και των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών γιαούρτης από βουβαλίσιο γάλαΔημητρέλη, Γεωργία; Ιωαννίδου, Παρασκευή; Παπαζήση, Ηλιάνα-Αγγελική28-Mar-2014
Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυριού «Ανεβατό»Αντωνίου, Κλειώ; Δημητρέλη, Γεωργία; Πτηνοπούλου, Σοφία- Σπυριδούλα; Κοντογεώργου, Κωνσταντίνα3-Apr-2014
Μελέτη φυσικοχημικών, ρεολογικών και οργανοληπτικών ιδιοτήτων προϊόντων τύπου κεφίρ με προσθήκη μελιού και χυμών ροδιού και μπανάναςΠετρίδης, Δημήτριος; Δημητρέλη, Γεωργία; Γρηγορίου, Ελένη-Άννα7-Sep-2015
Παρασκευή και μελέτη των ιδιοτήτων κεφίρ με προσθήκη εκχυλισμάτων ροδιούΔημητρέλη, Γεωργία; Λάγουρη, Βασιλική; Κουβάτση, Αικατερίνη-Ειρήνη8-Jul-2014
Πολλαπλασιασμός κόκκων κεφίρ χρησιμοποιώντας ως υπόστρωμα αποπρωτεϊνομένο ορό τυρογάλακτοςΔημητρέλη, Γεωργία; Φραγκούλης, Γεώργιος; Θεμιστοκλέους, Αντρέας9-Mar-2015