Μελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών χαρακτηριστικών αναπληρωμάτων τυριού χαμηλής λιποπεριεκτικότητας

Θωμάρεϊς, Απόστολος/ Ταχματζίδου, Βασιλική


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΘωμάρεϊς, Απόστολοςel
dc.contributor.authorΤαχματζίδου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2015-05-15T09:56:35Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:17:53Z-
dc.date.available2015-05-15T09:56:35Zel
dc.date.available2018-02-28T15:17:53Z-
dc.date.issued2015-05-15T09:56:35Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9963-
dc.descriptionΜεταπτυχιακή Διατριβή--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2015--ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»--αα6810el
dc.description.abstractΑντικείμενο της παρούσας εργασίας ήταν η παρασκευή και μελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών ιδιοτήτων αναπληρωμάτων τυριού χαμηλής λιποπεριεκτικότητας, των οποίων η σύσταση περιελάμβανε σογιέλαιο (μέχρι και 22%), καζεϊνικό νάτριο, νερό, γαλακτικό οξύ και χλωριούχο νάτριο.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΑναπλήρωμα τυριούel
dc.subjectΡεολογικά χαρακτηριστικάel
dc.subjectΛιποπεριεκτικότηταel
dc.subjectΤυρίel
dc.titleΜελέτη των φυσικοχημικών και ρεολογικών χαρακτηριστικών αναπληρωμάτων τυριού χαμηλής λιποπεριεκτικότηταςel
dc.typeMAel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:18:53Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Μεταπτυχιακές Διατριβές

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tachmatzidou Vasiliki.pdf3.51 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9963
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.