Προσδιορισμός λιπαρών οξέων στο κρόκο του αυγού σε δείγματα διαφορετικής προέλευσης με την μέθοδο της αέριας χρωματογραφίας

Τριανταφύλλου, Δημήτριος/ Γκίνιου, Ελισάβετ/ Κασούρη, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΤριανταφύλλου, Δημήτριοςel
dc.contributor.authorΓκίνιου, Ελισάβετel
dc.contributor.authorΚασούρη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2010-03-22T09:12:56Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:15:30Z-
dc.date.available2010-03-22T09:12:56Zel
dc.date.available2018-02-28T15:15:30Z-
dc.date.issued2010-03-22T09:12:56Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9922-
dc.descriptionΠτυχιακή Εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2009 -- αα217el
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας εργασίας είναι ο προσδιορισμός των λιπαρών οξέων σε δείγματα κρόκου αυγών, με απώτερο στόχο να διαπιστωθεί αν υπάρχει επίδραση της προέλευσης στην περιεκτικότητα λιπαρών οξέων στις κατηγορίες Συμβατικά, Βιολογικά, Ελευθέρας βοσκής και )μέγα-3. Τέλος να γίνει αξιολόγηση των σχέσεων SFA/MUFA/PUFA και ω-6/ω-3 με βάση τον υπολογισμό του συνόλου σε κορεσμένα, μονοακόρεστα, πολυακόρεστα, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΛίπηel
dc.subjectDietel
dc.subjectHealthel
dc.subjectDHAel
dc.subjectOmega-3 Fattyel
dc.subjectΛιπαρά οξέαel
dc.subjectLipoproteinsel
dc.subjectEggsel
dc.subjectOmega 3el
dc.subjectΛιποπρωτείνεςel
dc.subjectΚρόκος αυγούel
dc.subjectΩ3el
dc.subjectΩ-3 Λιπαράel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΑυγάel
dc.subjectΥγείαel
dc.subjectVitellusel
dc.subjectFatty acidsel
dc.subjectFatsel
dc.subject.lcshΩμέγα-3 λιπαρά οξέα-Υγειονομικές απόψειςel
dc.subject.lcshΔιατροφήel
dc.subject.lcshΛιπαρά οξέα στην ανθρώπινη διατροφήel
dc.subject.lcshΈλαια και λίπηel
dc.subject.lcshΑυγάel
dc.subject.lcshΛίποςel
dc.subject.lcshOmega-3 fatty acids-Health aspectsel
dc.subject.lcshNutritionel
dc.subject.lcshFatty acids in human nutritionel
dc.subject.lcshOils and fatsel
dc.subject.lcshEggsel
dc.subject.lcshFatel
dc.titleΠροσδιορισμός λιπαρών οξέων στο κρόκο του αυγού σε δείγματα διαφορετικής προέλευσης με την μέθοδο της αέριας χρωματογραφίαςel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:16:30Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gkiniou_Kasouri.pdf3.77 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9922
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.