Εξαγωγή και χαρακτηρισμός αμυλόζης από ξηρό αρακά

Ραφαηλίδης, Στυλιανός/ Ντόκος, Νικόλαος/ Αγαθαγγέλου, Πάρης


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΡαφαηλίδης, Στυλιανόςel
dc.contributor.authorΝτόκος, Νικόλαοςel
dc.contributor.authorΑγαθαγγέλου, Πάρηςel
dc.date.accessioned2012-02-20T07:51:43Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:15:22Z-
dc.date.available2012-02-20T07:51:43Zel
dc.date.available2018-02-28T15:15:22Z-
dc.date.issued2012-02-20T07:51:43Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9913-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,2011 -- αα44el
dc.description.abstractΣτην συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία μελετούνται οι συνθήκες ζελατινοποίησης, του αμύλου από αρακά, για την παραλαβή της καθαρότερης αμυλόζης, με την καλύτερη δυνατή απόδοση. Σκοπός της εργασίας είναι η εξαγωγή αμυλόζης από αρακά καθώς και η ταυτοποίηση και ο χαρακτηρισμός της.el
dc.language.isoelel
dc.subjectStarch gelatinisationel
dc.subjectΖελατινοποίηση αμύλουel
dc.subjectStarchel
dc.subjectAmyloseel
dc.subjectPeael
dc.subjectGreen peasel
dc.subjectAμυλόζηel
dc.subjectΆμυλοel
dc.subjectΑρακάςel
dc.titleΕξαγωγή και χαρακτηρισμός αμυλόζης από ξηρό αρακάel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:16:22Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9913
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.