Προσδιορισμός αντιοξειδωτικής ικανότητας σε σοκολατάκια διαφορετικών ειδών

Παπαδόπουλος, Αθανάσιος/ Λιπλάρα, Ελένη/ Θεολόγου, Άγγελος


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Αντιοξειδωτικά τρόφιμα;Σοκολατάκια;Σοκολάτα ως φυσικό αντιοξειδωτικό;Αντιοξειδωτική ικανότητα;Καταπολέμηση ελέυθερων ριζών;Αντιοξειδωτικές ουσίες
Issue Date: 11-Oct-2012
Description: Πτυχιακή εργασία -- ΣΤΕΤΡΟΔ -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3736
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9912
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T15:16:22Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9912
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.