Νέοι γαλακτωματοποιητές από προϊόντα αντιδράσεων Maillard μεταξύ πολυσακχαριτικών εκχυλισμάτων μπάμιας και καζεϊνικών

Ριτζούλης, Χρήστος/ Διτσιράπη, Ευδοκία/ Τζέκου, Ισμήνη


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Γαλακτοποιητές;Με ενζυμική αμαύρωση;Μπάμια;Γαλακτώματα;Γαλακτωματοποιητές;Εκχυλίσματα μπάμιας;Καζεΐνες;Maillard αντιδράσεις
Issue Date: 11-Oct-2012
Description: Πτυχιακή εργασία -- ΣΤΕΤΡΟΔ -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3752
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9901
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9901
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.