Επίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά

Αντωνίου, Κλειώ/ Δημητρέλη, Γεωργία/ Γροζτίδου, Όλγα/ Τουρλής, Δημήτριος


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΑντωνίου, Κλειώel
dc.contributor.advisorΔημητρέλη, Γεωργίαel
dc.contributor.authorΓροζτίδου, Όλγαel
dc.contributor.authorΤουρλής, Δημήτριοςel
dc.date.accessioned2012-10-01T11:20:36Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:15:05Z-
dc.date.available2012-10-01T11:20:36Zel
dc.date.available2018-02-28T15:15:05Z-
dc.date.issued2012-10-01T11:20:36Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9884-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής -- Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, 2012 -- αα3882el
dc.language.isoelel
dc.titleΕπίδραση του pH και του είδους της πυτιάς στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιάel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:16:05Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9884
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.