Οργάνωση και Διοίκηση Εταιριών παραγωγής ελαιολάδου στην Κρήτη

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ/ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Διατροφή;Olive oil;Nutrition;Κρήτη;Olive;Επιχειρηματική Δραστηριότητα;Crete;Επιχειρήσεις;Ελαιόλαδο;Υγεία
Issue Date: 19-Jun-2013
Abstract: Σαν Κρητικός, σαν παραγωγός ελαιολάδου αλλά και σαν καταναλωτής, ορμώμενος από το ενδιαφέρον και την περιέργεια μου για αυτό το πανάρχαιο προϊόν, την επεξεργασία του αλλά και την διαχείριση της εμπορίας του από τις επιχείρησης, ολοκλήρωσα μια ερεύνα , τις οποίας τα αποτελέσματα σας παραθέτω παρακάτω.
Description: Πτυχιακή εργασία --Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής --Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων,2011 --3215
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9857
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T15:15:50Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vasilakis_Georgios.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9857
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.