Προβιοτικές ιδιότητες στελεχών λακτοβακίλλων απομονωμένων από κόκκους κεφίρ

Λυκοτραφίτη, Ελένη/ Μαναβάκη, Μαλαματένια


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΛυκοτραφίτη, Ελένηel
dc.contributor.authorΜαναβάκη, Μαλαματένιαel
dc.date.accessioned2015-03-20T08:21:32Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:14:41Z-
dc.date.available2015-03-20T08:21:32Zel
dc.date.available2018-02-28T15:14:41Z-
dc.date.issued2015-03-20T08:21:32Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9840-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Τεχνολόγων Τροφίμων, 2014--αα6254el
dc.description.abstractΣκοπός της πτυχιακής εργασίας ήταν η μελέτη στελεχών Lactobacillus kefiri απομονωμένων από κόκκους κεφίρ, ως προς τις προβιοτικές τους ιδιότητες. Ειδικότερα μελετήθηκε η αντοχή των στελεχών σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις χολικών αλάτων, η ανάπτυξη τους σε διαφορετικό pH καθώς και η αντιμικροβιακή δράση τους έναντι συγκεκριμένων παθογόνων μικροοργανισμών.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΠροβιοτικάel
dc.subjectΠαθογόνοι μικροοργανισμοίel
dc.subjectΠροβιοτικοί μικροοργανισμοίel
dc.subjectLactobacillusel
dc.subjectΚεφίρel
dc.titleΠροβιοτικές ιδιότητες στελεχών λακτοβακίλλων απομονωμένων από κόκκους κεφίρel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:15:41Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Manavaki_Malamatenia.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9840
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.