Η διατροφική αξία αλεύρων Ζέας και η περιεκτικότητάς τους σε γλουτένη

Κυρανάς, Ευστράτιος/ Μακρή, Ρίτα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΚυρανάς, Ευστράτιοςel
dc.contributor.authorΜακρή, Ρίταel
dc.date.accessioned2015-09-09T08:38:31Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:09:24Z-
dc.date.available2015-09-09T08:38:31Zel
dc.date.available2018-02-28T15:09:24Z-
dc.date.issued2015-09-09T08:38:31Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9758-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα7003el
dc.description.abstractΣτην παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε βιβλιογραφική έρευνα σε σχέση με τα ελληνικά σιτηρά, γενικά, αλλά και ειδικότερα της οικογένειας triticum dicocum. Οι πληροφορίες που συλλέχθηκαν έχουν να κάνουν με τα μέρη και τα είδη του σιταριού, την μορφολογία, τις ιστορικές καταβολές και την ετοιμολογία της ζέας, την περιεκτικότητα των αλεύρων σίτου σε νερό, υγρασία, ανόργανα άλατα, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες, λιπίδια, ένζυμα. Επίσης, περιέχονται πληροφορίες για την γλουτένη και για την νόσο κοιλιοκάκη.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΣιτάριel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΖέαel
dc.subjectΆλευρα ζέαςel
dc.subjectΆλευραel
dc.subjectΓλουτένηel
dc.titleΗ διατροφική αξία αλεύρων Ζέας και η περιεκτικότητάς τους σε γλουτένηel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:10:24Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Makri Rita.pdf978.37 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9758
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.