Εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης και των διατροφικών συνηθειών εφήβων των νομών Ρεθύμνης και Χανίων
Κυρανάς, Ευστράτιος/ Σμπυράκης, Γεώργιος
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Κυρανάς, Ευστράτιος | el |
dc.contributor.author | Σμπυράκης, Γεώργιος | el |
dc.date.accessioned | 2014-03-06T12:46:31Z | el |
dc.date.accessioned | 2018-02-28T15:05:39Z | - |
dc.date.available | 2014-03-06T12:46:31Z | el |
dc.date.available | 2018-02-28T15:05:39Z | - |
dc.date.issued | 2014-03-06T12:46:31Z | el |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9718 | - |
dc.description | Πτυχιακή εργασία-ΣΤΕΤΡΟΔ-Διατροφής και Διαιτολογίας-αα5748 | el |
dc.description.abstract | Σκοπός της μελέτης ήταν να γίνει εκτίμηση των διατροφικών συνηθειών καθώς και ανθρωπομετρική αξιολόγηση των εφήβων από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τους νομούς Ρεθύμνου και Χανίων. | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.subject | Έφηβοι | el |
dc.subject | Διατροφή | el |
dc.subject | Διατροφική αξιολόγηση | el |
dc.subject | Ρέθυμνο | el |
dc.subject | Χανιά | el |
dc.subject.lcsh | Διατροφικές συνήθειες-Ελλάδα-Κρήτη | el |
dc.subject.lcsh | Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Χανιά | el |
dc.subject.lcsh | Έφηβοι-Διατροφή-Ελλάδα-Ρέθυμνο | el |
dc.title | Εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης και των διατροφικών συνηθειών εφήβων των νομών Ρεθύμνης και Χανίων | el |
dc.type | Thesis | el |
heal.type | other | el |
heal.type.en | Other | en |
heal.dateAvailable | 2018-02-28T15:06:39Z | - |
heal.language | el | el |
heal.access | free | el |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης | el |
heal.fullTextAvailability | true | el |
heal.type.el | Άλλο | el |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Smpirakis_Giorgios.pdf | 4.16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9718
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.