Η άποψη των καταναλωτών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τη διατροφική επισήμανση των τροφίμων

Κυρανάς, Ευστράτιος/ Μπεκρή, Μάγδα/ Φερενίδου, Σοφία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΚυρανάς, Ευστράτιοςel
dc.contributor.authorΜπεκρή, Μάγδαel
dc.contributor.authorΦερενίδου, Σοφίαel
dc.date.accessioned2015-11-26T10:30:21Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:05:12Z-
dc.date.available2015-11-26T10:30:21Zel
dc.date.available2018-02-28T15:05:12Z-
dc.date.issued2015-11-26T10:30:21Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9668-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΕΓΤΕΤΡΟΔ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα6693el
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας εργασίας είναι η διερεύνηση των απόψεων των καταναλωτών, στις πόλεις της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, που σχετίζονται με τη διατροφική ετικέτα των τροφίμων. Αρχικά, γίνεται μια εννοιολογική προσέγγιση του όρου επισήμανση, κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας στα τρόφιμα και το περιεχόμενο της διατροφικής ετικέτας . Στη συνέχεια, παρουσιάζεται η έρευνα πους πραγματοποιήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα την επισήμανση των τροφίμων και τέλος, παρατίθενται τα συμπεράσματα τα οποία προέκυψαν από την έρευνα.el
dc.description.abstractAim of present work is the investigation of opinions of consumers, in the cities of Athens and Thessaloniki, that is related with the alimentary label of inmates. Initially, becomes a conceptual approach of term pointing out, at the duration of last decade in the foods and the content of alimentary label. Afterwards, is presented the research was realised in Athens and Thessaloniki on the subject the pointing out of inmates and finally, are mentioned the conclusions which resulted from the research.el
dc.language.isoelel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greeceel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.subjectΔιατροφικοί ισχυρισμοίel
dc.subjectNutritionel
dc.subjectΔιατροφική ετικέταel
dc.subjectNutritional labelel
dc.subjectConsumerel
dc.subjectΚαταναλωτήςel
dc.subjectLabelingel
dc.subjectΕπισήμανσηel
dc.subjectFoodel
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.subject.lcshΚαταναλωτές--Έρευνα--Ελλάδα--Αθήναel
dc.subject.lcshConsumers--Research--Greece--Athensel
dc.subject.lcshNutritionel
dc.subject.lcshΔιατροφήel
dc.subject.lcshFoodel
dc.subject.lcshΤρόφιμαel
dc.subject.lcshConsumers--Research--Greece--Thessalonikiel
dc.subject.lcshΚαταναλωτές--Έρευνα--Ελλάδα--Θεσσαλονίκηel
dc.subject.lcshLabelsel
dc.subject.lcshΕτικέτεςel
dc.titleΗ άποψη των καταναλωτών της Αθήνας και Θεσσαλονίκης για τη διατροφική επισήμανση των τροφίμωνel
dc.titleThe consumer perspective of Athens and Thessaloniki for the nutritional labeling of foodel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:06:12Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ferenidou_Mpekri.pdf3.49 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9668
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.