Αποβολή υγρασίας, πρόσληψη ελαίου και μικροδομή της κρούστας κατά το τηγάνισμα.

Καλογιάννη, Ελένη/ Τζαμουράνη, Δανάη


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΚαλογιάννη, Ελένηel
dc.contributor.authorΤζαμουράνη, Δανάηel
dc.date.accessioned2014-11-25T07:18:33Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:05:02Z-
dc.date.available2014-11-25T07:18:33Zel
dc.date.available2018-02-28T15:05:02Z-
dc.date.issued2014-11-25T07:18:33Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9645-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτιλογίας, 2014--αα5706el
dc.description.abstractΤο τηγάνισμα είναι μία από της πιο σημαντικές μεθόδους προετοιμασίας των τροφίμων , που χρησιμοποιείται ευρέως τόσο από τις βιομηχανίες των τροφίμων όσο και από τους καταναλωτές Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η επίδραση του τηγανίσματος με εμβάπτιση στην υγρασία, το λίπος και την μικροδομή της κρούστας σε ράβδους πατάτας, μελιτζάνας, κολοκυθιού και καρότου.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΥγρασία τροφίμωνel
dc.subjectΛάδιel
dc.subjectΤρόφιμαel
dc.subjectΤηγάνισμαel
dc.titleΑποβολή υγρασίας, πρόσληψη ελαίου και μικροδομή της κρούστας κατά το τηγάνισμα.el
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:06:02Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tzamourani_Danai.pdf9.48 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9645
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.