Η γνώση του καταναλωτικού κοινού για τις γλυκαντικές ύλες και η θέση τους στη σύγχρονη διατροφή

Πρίτσα, Αγαθή/ Μιχαηλίδου, Παρθένα/ Βουτρυά, Χρυσούλα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Έρευνα;Διατροφή;Γλυκαντικές ύλες;Καταναλωτές
Issue Date: 7-Sep-2015
Abstract: Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να διερευνήσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων για τις γλυκαντικές ύλες, φυσικές και τεχνητές, ολιγοθερμιδικές και μη, καθώς και την ικανότητα τους να τις αναγνωρίζουν και να τις διαχωρίζουν. Επιπλέον οι συμμετέχοντες διερωτήθηκαν εάν χρησιμοποιούν τις γλυκαντικές ύλες, σε τι συχνότητα και για ποιο λόγο. Τέλος διερευνήθηκε η άποψη του κοινού για τις πιθανές επιπτώσεις της χρήσης των γλυκαντικών υλών στην υγεία.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα7023
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9575
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Voutria & Michailidou.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9575
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.