Η γνώση του καταναλωτικού κοινού για τις γλυκαντικές ύλες και η θέση τους στη σύγχρονη διατροφή

Πρίτσα, Αγαθή/ Μιχαηλίδου, Παρθένα/ Βουτρυά, Χρυσούλα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠρίτσα, Αγαθήel
dc.contributor.authorΜιχαηλίδου, Παρθέναel
dc.contributor.authorΒουτρυά, Χρυσούλαel
dc.date.accessioned2015-09-07T07:34:34Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T15:04:32Z-
dc.date.available2015-09-07T07:34:34Zel
dc.date.available2018-02-28T15:04:32Z-
dc.date.issued2015-09-07T07:34:34Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9575-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΤΓ&ΤΤ&Δ--Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, 2015--αα7023el
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να διερευνήσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων για τις γλυκαντικές ύλες, φυσικές και τεχνητές, ολιγοθερμιδικές και μη, καθώς και την ικανότητα τους να τις αναγνωρίζουν και να τις διαχωρίζουν. Επιπλέον οι συμμετέχοντες διερωτήθηκαν εάν χρησιμοποιούν τις γλυκαντικές ύλες, σε τι συχνότητα και για ποιο λόγο. Τέλος διερευνήθηκε η άποψη του κοινού για τις πιθανές επιπτώσεις της χρήσης των γλυκαντικών υλών στην υγεία.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΈρευναel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΓλυκαντικές ύλεςel
dc.subjectΚαταναλωτέςel
dc.titleΗ γνώση του καταναλωτικού κοινού για τις γλυκαντικές ύλες και η θέση τους στη σύγχρονη διατροφήel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T15:05:32Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Voutria & Michailidou.pdf3.12 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9575
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.