Βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ νομού Δράμας

Ελευθεριάδου, Αναστασία/ Κουγιουμτζή, Θεοδώρα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Νομός Δράμας;Γαλακτοκομικά προϊόντα;Ποιότητα προϊόντων;Παγωτά;Τυριά;Γιαούρτι;HACCP και ΝΕΟΓΑΛ;Γαλακτοκομική;Γάλα;Νεογάλ;Βιομηχανία γάλακτος "Νεογάλ";Dairy;Cheese;Ice cream;HACCP and NEOGAL;Yogurt;HACCP;Drama;Pasteurized milk;Δράμα;Βιομηχανία γάλακτος;Γραμμή παραγωγής;Παστεριωμένο γάλα;Dairy products;Dairy Industry;Milk Industry;Dairy Production;NEOGAL;Milk
Issue Date: 4-Oct-2010
Abstract: Η πτυχιακή εργασία είναι μια παρουσίαση της" ΝΕΟΓΑΛ " μιας γαλακτοκομικής βιομηχανίας στον νομό Δράμας που ασχολείται με την παραλαβή, μεταποίηση και πώληση του παστεριωμένου γάλακτος και των προϊόντων που προέρχονται από την επεξεργασία του. Στα κεφάλαια της παρούσας εργασίας γίνεται παρουσίαση των γραμμών παραγωγής της βιομηχανίας, η διαδικασία παραγωγής και του ποιοτικού ελέγχου των πρώτων υλών αλλά και των τελικών προϊόντων.
Description: Πτυχιακή εργασία -- Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας -- Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, 2010
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9089
Item type: other
Submission Date: 2018-02-28T14:21:58Z
Item language: el
Item access scheme: free
Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kougioumtzi_Theodora.pdf24.15 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/9089
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.