Οι πρωτεΐνες στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Ιωαννίδου, Ελένη/ Γρηγοροπούλου, Μαρία


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: foodstuffs;diet;διατροφή;τρόφιμα;protein;πρωτεΐνη
Issue Date: 3-Aug-2015
Abstract: Η πτυχιακή εργασία παρουσιάζει τη δομή των πρωτεϊνών,τις φυσικές και χημικές ιδιότητές τους.Στη συνέχεια,αναφέρονται οι παράγοντες που επηρεάζουν τις πρωτεϊνικές απαιτήσεις για όλες τις ηλικίες και ανάλογα με την κατάσταση.Επιπλέον,παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά των πρωτεϊνούχων τροφών,η επεξεργασία που γίνεται στα τρόφιμα και τέλος οι βασικές αρχές της σωστής διατροφής.
Description: Πτυχιακή Εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2003--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7711
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grigoropoulou_Ioannidou.pdf3.99 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7711
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.