Οι πρωτεΐνες στη διατροφή

Δούκας, Χρήστος/ Ιωαννίδου, Ελένη/ Γρηγοροπούλου, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΔούκας, Χρήστοςel
dc.contributor.authorΙωαννίδου, Ελένηel
dc.contributor.authorΓρηγοροπούλου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2015-08-03T13:25:33Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T12:11:38Z-
dc.date.available2015-08-03T13:25:33Zel
dc.date.available2018-02-28T12:11:38Z-
dc.date.issued2015-08-03T13:25:33Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7711-
dc.descriptionΠτυχιακή Εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2003--el
dc.description.abstractΗ πτυχιακή εργασία παρουσιάζει τη δομή των πρωτεϊνών,τις φυσικές και χημικές ιδιότητές τους.Στη συνέχεια,αναφέρονται οι παράγοντες που επηρεάζουν τις πρωτεϊνικές απαιτήσεις για όλες τις ηλικίες και ανάλογα με την κατάσταση.Επιπλέον,παρουσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά των πρωτεϊνούχων τροφών,η επεξεργασία που γίνεται στα τρόφιμα και τέλος οι βασικές αρχές της σωστής διατροφής.el
dc.language.isoelel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greeceel
dc.subjectfoodstuffsel
dc.subjectdietel
dc.subjectδιατροφήel
dc.subjectτρόφιμαel
dc.subjectproteinel
dc.subjectπρωτεΐνηel
dc.titleΟι πρωτεΐνες στη διατροφήel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T12:12:38Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Grigoropoulou_Ioannidou.pdf3.99 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7711
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.