Μεσογειακή διατροφή και ευεργετικές ιδιότητες

Δούκας, Χρήστος/ Τροχοπούλου, Μελισσάνθη-Θεοδώρα/ Νούτσου, Ιωάννα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Ιστορία της διατροφής;Diet;History of diet;Cancer;Vitamins;Καρκίνος;Βιταμίνες;Διατροφή;Μεσογειακή διατροφή;Mediterranean diet
Issue Date: 21-Jul-2015
Abstract: Γίνεται ιστορική εισαγωγή στην Μεσογειακή διατροφή και τί περιλαμβάνει σε τροφές. Επίσης παρουσιάζονται τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ενάντια σε χρόνιες ασθένειες και τη σημερινή ανθρώπινη διατροφή
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2007--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7675
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Noutsou_Trohopoulou.pdf4.71 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7675
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.