Μεσογειακή διατροφή και ευεργετικές ιδιότητες

Δούκας, Χρήστος/ Τροχοπούλου, Μελισσάνθη-Θεοδώρα/ Νούτσου, Ιωάννα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΔούκας, Χρήστοςel
dc.contributor.authorΤροχοπούλου, Μελισσάνθη-Θεοδώραel
dc.contributor.authorΝούτσου, Ιωάνναel
dc.date.accessioned2015-07-21T09:04:07Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T12:11:26Z-
dc.date.available2015-07-21T09:04:07Zel
dc.date.available2018-02-28T12:11:26Z-
dc.date.issued2015-07-21T09:04:07Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7675-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2007--el
dc.description.abstractΓίνεται ιστορική εισαγωγή στην Μεσογειακή διατροφή και τί περιλαμβάνει σε τροφές. Επίσης παρουσιάζονται τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ενάντια σε χρόνιες ασθένειες και τη σημερινή ανθρώπινη διατροφήel
dc.language.isoelel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greeceel
dc.subjectΙστορία της διατροφήςel
dc.subjectDietel
dc.subjectHistory of dietel
dc.subjectCancerel
dc.subjectVitaminsel
dc.subjectΚαρκίνοςel
dc.subjectΒιταμίνεςel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectΜεσογειακή διατροφήel
dc.subjectMediterranean dietel
dc.titleΜεσογειακή διατροφή και ευεργετικές ιδιότητεςel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T12:12:26Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Noutsou_Trohopoulou.pdf4.71 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7675
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.