Το ελαιόλαδο στη διατροφή μας

Δούκας, Χρήστος/ Μητσοπούλου, Κυριακή/ Μητσοπούλου, Κυριακή/ Μποντιστεάνου, Μιχαέλα


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Mediterranean diet;Health;Διατροφή;Diet;Olive oil;Μεσογειακή διατροφή;Ελαιόλαδο;Υγεία
Issue Date: 22-Jul-2015
Abstract: Η συγκεκριμένη πτυχιακή περιγράφει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και τις ευεργετικές ιδιότητες του στην ανθρώπινη διατροφή.Γίνεται αναφορά στη μεσογειακή διατροφή ,τον τρόπο καλλιέργειας και τις εσωτερικές και εξωτερικές προσφορές του στον οργανισμό.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2000--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7507
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mpontisteanou_Mitsopoulou.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7507
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.