Το ελαιόλαδο στη διατροφή μας

Δούκας, Χρήστος/ Μητσοπούλου, Κυριακή/ Μητσοπούλου, Κυριακή/ Μποντιστεάνου, Μιχαέλα


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΔούκας, Χρήστοςel
dc.contributor.advisorΜητσοπούλου, Κυριακήel
dc.contributor.authorΜητσοπούλου, Κυριακήel
dc.contributor.authorΜποντιστεάνου, Μιχαέλαel
dc.date.accessioned2015-07-22T18:57:46Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T12:07:50Z-
dc.date.available2015-07-22T18:57:46Zel
dc.date.available2018-02-28T12:07:50Z-
dc.date.issued2015-07-22T18:57:46Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7507-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2000--el
dc.description.abstractΗ συγκεκριμένη πτυχιακή περιγράφει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου και τις ευεργετικές ιδιότητες του στην ανθρώπινη διατροφή.Γίνεται αναφορά στη μεσογειακή διατροφή ,τον τρόπο καλλιέργειας και τις εσωτερικές και εξωτερικές προσφορές του στον οργανισμό.el
dc.language.isoelel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greeceel
dc.subjectMediterranean dietel
dc.subjectHealthel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.subjectDietel
dc.subjectOlive oilel
dc.subjectΜεσογειακή διατροφήel
dc.subjectΕλαιόλαδοel
dc.subjectΥγείαel
dc.titleΤο ελαιόλαδο στη διατροφή μαςel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T12:08:50Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mpontisteanou_Mitsopoulou.pdf3.09 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7507
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.