Επίδραση των επεξεργασιών των τροφίμων στα θρεπτικά συστατικά τους

Λεονταρίδου, Ιωάννα/ Παναγιωτίδου, Κυριακή


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Keywords: Θρεπτικές ουσίες;Diet;Deterioration;Αλλοίωση;Τροφή;Nutricious substances;Food;Διατροφή
Issue Date: 22-Jul-2015
Abstract: Η πτυχιακή εργασία παρουσιάζει τις αλλοιώσεις που μπορεί να υποστεί μία τροφή μέσω επεξεργασιών και μέσω των διάφορων τρόπων αποθήκευσης της.Καταγράφονται οι τρόποι αλλοίωσης απο εξωτερικά φαινόμενα και το πως επηρεάζουν την τροφή καθώς και τις κατηγορίες θρεπτικών συστατικών που περιλαμβάνονται σε κάθε τροφή,όπως και το που είναι το κάθε συστατικό ευάλωτο.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2000--
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7504
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panagiotidou_Kiriaki.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7504
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.