Επίδραση των επεξεργασιών των τροφίμων στα θρεπτικά συστατικά τους

Λεονταρίδου, Ιωάννα/ Παναγιωτίδου, Κυριακή


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΛεονταρίδου, Ιωάνναel
dc.contributor.authorΠαναγιωτίδου, Κυριακήel
dc.date.accessioned2015-07-22T19:08:30Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T12:07:47Z-
dc.date.available2015-07-22T19:08:30Zel
dc.date.available2018-02-28T12:07:47Z-
dc.date.issued2015-07-22T19:08:30Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7504-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 2000--el
dc.description.abstractΗ πτυχιακή εργασία παρουσιάζει τις αλλοιώσεις που μπορεί να υποστεί μία τροφή μέσω επεξεργασιών και μέσω των διάφορων τρόπων αποθήκευσης της.Καταγράφονται οι τρόποι αλλοίωσης απο εξωτερικά φαινόμενα και το πως επηρεάζουν την τροφή καθώς και τις κατηγορίες θρεπτικών συστατικών που περιλαμβάνονται σε κάθε τροφή,όπως και το που είναι το κάθε συστατικό ευάλωτο.el
dc.language.isoelel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greeceel
dc.subjectΘρεπτικές ουσίεςel
dc.subjectDietel
dc.subjectDeteriorationel
dc.subjectΑλλοίωσηel
dc.subjectΤροφήel
dc.subjectNutricious substancesel
dc.subjectFoodel
dc.subjectΔιατροφήel
dc.titleΕπίδραση των επεξεργασιών των τροφίμων στα θρεπτικά συστατικά τουςel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T12:08:47Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Panagiotidou_Kiriaki.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7504
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.