Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 41-50 of 60 (Search time: 0.004 seconds).

  Εγκλεισμός αλβουμίνης βοείου ορού σε σωματίδια αμύλου

  Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων του τυριού «Ανεβατό»

  Παραγωγή Καπνιστών Μυδιών (Mytilus galloprovincialis) με Υγρό Καπνό υπό Πίεση, Σύγκριση Βέλτιστου Προϊόντος με Αντίστοιχα από Παραδοσιακές Επεξεργασίες

  Διακύμανση τιμών χημικών και μικροβιολογικών παραμέτρων νερού του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης

  Εκχύλιση στεμφύλων για ανάκτηση φαινολικών ενώσεων, ποσοτικός προσδιορισμός τους και μέτρηση της αντιοξειδωτικής τους δράσης

  Αερόβια επεξεργασία αναερόβιων εκροών με υψηλή περιεκτικότητα σε μελάσα

  Ποιοτική αξιολόγηση των διαφόρων τύπων αλεύρων που παράγονται σε συνθήκες βιομηχανικής παραγωγής σε αλευρόμυλο

  Μελέτη των ρεολογικών ιδιοτήτων ζυμαριών που προορίζονται για παρασκευή αρτοσκευασμάτων και αξιολόγηση της υφής τελικών προϊόντων

  Επίδραση της θερμοκρασίας πήξης και της λιποπεριεκτικότητας του γάλακτος στην πορεία πήξης του γάλακτος με πυτιά

  Επίδραση της διακύμανσης εισκόμισης τομάτας στον χρονικό προγραμματισμό παραγωγής βιομηχανίας τοματοπολτού κατά την παραγωγική περίοδο