Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Α'ί'νης, Βασίλειος-Νικόλαος
1
Αδαμοπούλου, Καλλιόπη
1
Αθανασιάδου, Βαρβάρα
1
Αντωνακάκη, Αγγελική
1
Βακάλη, Μαλαματή
1
ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ
1
Γαβριήλογλου, Πολυξένη
1
Γεωργίου, Παρθένα
1
Γιουβαλίδου, Θεοδώρα
1
Γρηγοριάν, Σεργκέϊ
.
next >
Subject
4
Bacteria
4
Emulsions
4
Βακτήρια
3
Flocculation
3
Olive
3
Γαλακτώματα
3
Ελιά
3
Κροκίδωση
3
Τρόφιμα
2
Cream cheese
.
next >
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Πτυχιακές Εργασίες
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 11-20 of 37 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
next
Μεταβολές στη σύσταση τεσσάρων (4) ειδών αλιευμάτων κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο
Strengthening the action of activated sludge organisms by adding copper
Time study of canning sterilization with computational fluid dynamics
Ρόδι: Μελέτη αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και φαινολικής σύστασης
Μελέτη της επίδρασης του περιέκτη στο περιεχόμενο τρόφιμο στις κονσέρβες ροδάκινου
Combination of ozonation and flocculation of molasses waste
Βελτιστοποίηση καπνιστού κρεατοσκευάσματος αποτελούμενου από σαρδέλα, μείγμα χοιρινού και βοείου σε ίση αναλογία και λαρδί σε διαφορετικές μίξεις αυτών
Αριστοποίηση συνθηκών λειτουργίας διβάθμιου βιομηχανικού ομογενοποιητή πίεσης και ομογενοποιητή υπερήχων
Μηχανικές ιδιότητες ωσμωτικά αφυδατωμένης πατάτας σε διάλυμα ζαχαρόζης, χλωριούχου νατρίου και μειγμάτων τους
Επίδραση της αποθήκευσης σε κατάψυξη (-20°C) στην ποιότητα τηγανητού γαύρου (Engraulis encrasicolus)