Search



Search only items with full text availability
Current filters:

Clear current filters  or Add more filters

View Option



Results 11-20 of 37 (Search time: 0.005 seconds).

  Μεταβολές στη σύσταση τεσσάρων (4) ειδών αλιευμάτων κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο

  Strengthening the action of activated sludge organisms by adding copper

  Time study of canning sterilization with computational fluid dynamics

  Ρόδι: Μελέτη αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων και φαινολικής σύστασης

  Μελέτη της επίδρασης του περιέκτη στο περιεχόμενο τρόφιμο στις κονσέρβες ροδάκινου

  Combination of ozonation and flocculation of molasses waste

  Βελτιστοποίηση καπνιστού κρεατοσκευάσματος αποτελούμενου από σαρδέλα, μείγμα χοιρινού και βοείου σε ίση αναλογία και λαρδί σε διαφορετικές μίξεις αυτών

  Αριστοποίηση συνθηκών λειτουργίας διβάθμιου βιομηχανικού ομογενοποιητή πίεσης και ομογενοποιητή υπερήχων

  Μηχανικές ιδιότητες ωσμωτικά αφυδατωμένης πατάτας σε διάλυμα ζαχαρόζης, χλωριούχου νατρίου και μειγμάτων τους

  Επίδραση της αποθήκευσης σε κατάψυξη (-20°C) στην ποιότητα τηγανητού γαύρου (Engraulis encrasicolus)