Δέρμα και διατροφή
Γραμματικόπουλος, Γεώργιος/ Τούρπτσογλου, Ιωάννης/ Καπετανγιαννόπουλος, Βασίλειος
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Γραμματικόπουλος, Γεώργιος | el |
dc.contributor.author | Τούρπτσογλου, Ιωάννης | el |
dc.contributor.author | Καπετανγιαννόπουλος, Βασίλειος | el |
dc.date.accessioned | 2015-07-23T12:47:00Z | el |
dc.date.accessioned | 2018-02-28T12:07:10Z | - |
dc.date.available | 2015-07-23T12:47:00Z | el |
dc.date.available | 2018-02-28T12:07:10Z | - |
dc.date.issued | 2015-07-23T12:47:00Z | el |
dc.identifier.uri | http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7420 | - |
dc.description | Πτυχιακή εργασία--ΣΕΥΠ--Τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας, 1999 | el |
dc.description.abstract | Η πτυχιακή αναφέρεται στο πως η διατροφή μπορεί να επηρεάσει το δέρμα μας και σε ποιο βαθμό. Παρουσιάζει το πως οι διατροφικέ μας συνήθεις μπορούν να επηρεάσουν το δέρμα μας και με αποτέλεσμα την ακμή και άλλου είδους δερματοπάθειες. | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα | el |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece | el |
dc.subject | δέρμα | el |
dc.subject | diet | el |
dc.subject | skin | el |
dc.subject | δερματοπάθεια | el |
dc.subject | dermatosis | el |
dc.subject | διατροφή | el |
dc.title | Δέρμα και διατροφή | el |
dc.type | Thesis | el |
heal.type | other | el |
heal.type.en | Other | en |
heal.dateAvailable | 2018-02-28T12:08:10Z | - |
heal.language | el | el |
heal.access | free | el |
heal.recordProvider | ΤΕΙ Θεσσαλονίκης | el |
heal.fullTextAvailability | true | el |
heal.type.el | Άλλο | el |
Appears in Collections: | Πτυχιακές Εργασίες |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tourptsoglou_Kapetangiannopoulos.PDF | 291.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
This item is a favorite for 0 people.
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/7420
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.