Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Item Type
Advanced Search
Useful
Links
Information
Help
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Saved Searches
Favorites
Eureka! Institutional Repository
Eureka! Institutional Repository
Saved Searches
Save this search
Go!
Discover
Author
1
Aggelopoulos, Stamatis
1
Bladenopoulos, Konstantinos
1
Dimitriadou, Eleni
1
Kapazoglou, Andreas
1
Likotrafiti, Eleni
1
Papaefthimiou, Dimitrios
1
Psychoudakis, Asimakis
1
Tsaftaris, Athanasios
1
Αγγελάκη, Ειρήνη
1
Αγγελόπουλος, Βασίλειος
.
next >
Subject
7
Organic farming
7
Οργανική γεωργία
6
Βιολογική γεωργία
6
Νομός Θεσσαλονίκης
5
Biological agriculture
4
Farming
4
Organic Farming
4
Organic production
4
Prefecture of Thessaloniki
4
Rural development
.
next >
Item Type
61
other
Search
Search:
All of DSpace
Σχολή Τεχνολόγων Γεωπόνων και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (ΣΤΕΓ- ΣΤΕΤΡΟΔ)
Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης & Διοίκησης Αργοτικών Επιχειρήσεων
Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας
Τμήμα Ζωικής Παραγωγής
Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων
Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων
Τμήμα Φυτικής Παραγωγής
for
Search only items with full text availability
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Clear current filters
or
Add more filters
Title
Author
Subject
Date Issued
Item Type
Date
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
View Option
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Sort items by
Relevance
Title
Issue Date
In order
Ascending
Descending
Authors/record
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Results 31-40 of 61 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
next
Παρασκευή σκελετού οπίσθιου άκρου αγελάδας, προβάτου και χοίρου
Το μικρό σκαθάρι κυψέλης, ένας νέος εχθρός, απειλή για την παγκόσμια μελισσοκομία
Επιθεώρηση αλιευμάτων (ιχθύων) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση
Επίδραση διαφόρων συνθηκών αποθήκευσης στο ρυθμό μπαγιατέματος του ψωμιού που παρασκευάζεται με διάφορους τύπους προζυμιών
Εφαρμογή συστήματος HACCP και διασφάλιση ποιότητας στην γραμμή παραγωγής γάλακτος 3,5 % στην βιομηχανία γάλακτος ΝΕΟΓΑΛ
Epigenetic chromatin modifiers in barley : III. Isolation and characterization of the barley GNAT-MYST family of histone acetyltransferases and responses to exogenous ABA.
Προσδιορισμός βαρέων μετάλλων, χαλκού (Cu) και ψευδαργύρου (Zn), σε νωπό και κονσερβοποιημένα καλαμάρια
Προσδιορισμός γλουτένης και καροτενίων σε ποικιλίες σκληρού σίτου
Οι προτιμήσεις των καταναλωτών στην πόλη των Ιωαννίνων στα βιολογικά προϊόντα
Η χρήση φυτικών υπολειμμάτων και υποπροϊόντων οπωροκηπευτικών ως εναλλακτική πηγή ενέργειας