Εφαρμογή του (HACCP) ISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες μαζικής εστίασης (catering) μαθητικών χώρων

Παλησίδης, Γεώργιος/ Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Μανουσαρίδου, Μαρία


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠαλησίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.advisorΘεοδωρέλλης, Χαρίλαοςel
dc.contributor.authorΜανουσαρίδου, Μαρίαel
dc.date.accessioned2012-11-15T09:15:24Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T11:41:08Z-
dc.date.available2012-11-15T09:15:24Zel
dc.date.available2018-02-28T11:41:08Z-
dc.date.issued2012-11-15T09:15:24Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6729-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων, 2010, αα2326el
dc.language.isoelel
dc.titleΕφαρμογή του (HACCP) ISO 22000 σε επισιτιστικές μονάδες μαζικής εστίασης (catering) μαθητικών χώρωνel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T11:42:08Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6729
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.