Εφαρμογές νέων τεχνολογιών στη σύνθεση εδεσματολογίου

Παλησίδης, Γεώργιος/ Θεοδωρέλλης, Χαρίλαος/ Νοτίδου, Αγγελική


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΠαλησίδης, Γεώργιοςel
dc.contributor.advisorΘεοδωρέλλης, Χαρίλαοςel
dc.contributor.authorΝοτίδου, Αγγελικήel
dc.date.accessioned2013-06-26T14:14:56Zel
dc.date.accessioned2018-02-28T11:39:40Z-
dc.date.available2013-06-26T14:14:56Zel
dc.date.available2018-02-28T11:39:40Z-
dc.date.issued2013-06-26T14:14:56Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6568-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας--Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων,2011--1791el
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία στοχεύει στην αναλυτική περιγραφή της σύνθεσης των εδεσματολογίων, την τεχνολογική εξέλιξη που έχει γίνει στον τομέα της εστίασης καθώς και τους νέους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει η σύνθεση εδεσματολογίων με τη χρήση της τεχνολογίας.el
dc.language.isoelel
dc.subjectΜενούel
dc.subjectΕδεσματολόγιοel
dc.subjectΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.subjectΕξυπηρέτηση πελατώνel
dc.subjectPDAel
dc.subjectΓεύματαel
dc.subject.lcshΕστιατορική-Ελλάδαel
dc.subject.lcshFoodel
dc.subject.lcshΤρόφιμαel
dc.subject.lcshΤουρισμόςel
dc.subject.lcshΕξυπηρέτηση πελατώνel
dc.subject.lcshTourismel
dc.subject.lcshFood service-Greeceel
dc.subject.lcshCostumer serviceel
dc.titleΕφαρμογές νέων τεχνολογιών στη σύνθεση εδεσματολογίουel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-28T11:40:40Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilitytrueel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:(πρωην) Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Notidou_Aggeliki.pdf2.06 MBAdobe PDFView/Open
Notidou_Aggeliki_ppt.pdf580.04 kBAdobe PDFView/Open



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/6568
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.