Ηλεκτρονικός Θεματικός Οδηγός για το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων

Κορομπίλη, Στέλλα/ Κώτσογλου, Κυριακή


Institution and School/Department of submitter: ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
Issue Date: 16-Jul-2015
Abstract: Η επιστήμη των Τροφίμων συσπειρώνει γύρω της και συνεργάζεται με πολλές άλλες επιστήμες. Περιλαμβάνει την γνώση της χημικής σύστασης των τροφίμων και καθιστά απαραίτητη τη συνεργασία της Χημείας, της Βιοχημείας και της Μικροβιολογίας. Αυτή η αποτελεί ένα θεματικό ηλεκτρονικό οδηγό πηγών πληροφόρησης για το τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων.
Description: Πτυχιακή εργασία--ΣΔΟ--Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, 2003
URI: http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/4121
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/4121
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.