Ηλεκτρονικός Θεματικός Οδηγός για το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων

Κορομπίλη, Στέλλα/ Κώτσογλου, Κυριακή


Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorΚορομπίλη, Στέλλαel
dc.contributor.authorΚώτσογλου, Κυριακήel
dc.date.accessioned2015-07-16T10:56:21Zel
dc.date.accessioned2018-02-27T17:57:43Z-
dc.date.available2015-07-16T10:56:21Zel
dc.date.available2018-02-27T17:57:43Z-
dc.date.issued2015-07-16T10:56:21Zel
dc.identifier.urihttp://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/4121-
dc.descriptionΠτυχιακή εργασία--ΣΔΟ--Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, 2003el
dc.description.abstractΗ επιστήμη των Τροφίμων συσπειρώνει γύρω της και συνεργάζεται με πολλές άλλες επιστήμες. Περιλαμβάνει την γνώση της χημικής σύστασης των τροφίμων και καθιστά απαραίτητη τη συνεργασία της Χημείας, της Βιοχημείας και της Μικροβιολογίας. Αυτή η αποτελεί ένα θεματικό ηλεκτρονικό οδηγό πηγών πληροφόρησης για το τμήμα Τεχνολογίας τροφίμων.el
dc.language.isoelel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδαel
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greeceel
dc.titleΗλεκτρονικός Θεματικός Οδηγός για το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμωνel
dc.typeThesisel
heal.typeotherel
heal.type.enOtheren
heal.dateAvailable2018-02-27T17:58:43Z-
heal.languageelel
heal.accessfreeel
heal.recordProviderΤΕΙ Θεσσαλονίκηςel
heal.fullTextAvailabilityfalseel
heal.type.elΆλλοel
Appears in Collections:Πτυχιακές Εργασίες

Files in This Item:
There are no files associated with this item.



 Please use this identifier to cite or link to this item:
http://195.251.240.227/jspui/handle/123456789/4121
  This item is a favorite for 0 people.

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.